top of page

WANDENREINIGER

Uitdaging:

Beheerders van koelcellen voor voedingsproducten zijn volgens de HACCP-norm verplicht om de koelcellen jaarlijks te reinigen. Dit is vaak een tijdrovend handwerk. Kan dit geautomatiseerd worden?

 

Oplossing:

Jazeker, met de ontwikkelde wandenreiniger. Deze wordt op een heftruck geplaatst.  De machine is voorzien van een roterende borstel, een sproeileiding en een watertank. De borstel is bovendien in zijn geheel draaibaar zodat hij naar keuze ook aan de linkerkant of aan de rechterkant verticaal kan worden gezet. De benodigde elektriciteit voor de pomp en het roteren van de borstel wordt gehaald van de batterij van de heftruck, zodat de machine geen verbinding nodig heeft, alles is aan boord.

Voordelen:

  • Aantoonbaar efficiënter en goedkoper: er wordt met minder water, in een kortere tijd een schoner resultaat wordt bereikt.
     

Desgewenst kan de machine worden uitgerust met een lans voor het schoonspuiten van de onderrand, of met een doseerapparaat voor een schoonmaakmiddel.

HEEFT U OOK EEN LOGISTIEKE UITDAGING?

Wij bedenken graag samen met u de meest efficiënte oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

bottom of page