top of page

Maak kennis met onze stagiair Jim
Mijn naam is Jim van Acker, 19 jaar oud en kom uit Terneuzen. Ik zit nu in het 3de leerjaar van werktuigbouwkunde niveau 4 in Scalda Vlissingen. De eerste helft van het schooljaar mag ik stage lopen bij een zelf uitgekozen bedrijf.


Ik heb voor Weemaes gekozen omdat het bedrijf een heel breed vakgebied heeft. Het gaat van het reviseren van een hydraulieksysteem op een trekker tot en met het ontwerpen van een machine op maat voor een klant. Als werktuigbouwkundige is dit ideaal, want binnen de opleiding ben je bezig met ontwerpen, projectorganisatie, besturingssystemen en uitvoering in de werkplaats.


Tijdens mijn stage zit ik 1 á 2 dagen op kantoor achter de computer. Hierbij teken ik met AutoCAD werktekeningen voor het personeel in de werkplaats en werk ik aan mijn stageopdrachten. De rest van de dagen ben ik actief in de werkplaats en help ik mee met de productie. Ik vind dit fijn omdat ik ook graag bezig ben met mijn handen in de werkplaats.


Ik ben er nog niet over uit wat ik later wil gaan doen. Na mijn eindstage in het 4de leerjaar zal ik een goede keuze kunnen maken, omdat ik dan op verschillende bedrijven rond heb kunnen kijken.


Wil jij ook stage lopen bij ons? 📲 Bel ons gerust voor meer informatie.

Commentaires


bottom of page